Kaikille avoin tutustumisilta, jonne voit tulla rentoutumaan ja kokeilemaan erilaisia healing-energiahoitoja sekä selvänäköisiä minilukemuksia. Illassa voi osallistua myös ohjattuun rentouttavaan ja puhdistavaan luontoteemaiseen meditaatioon sekä planetaariseen valotyöhön, jossa lähetämme valoa valitsemaamme kohteeseen. Parantavat illat tiistaisin klo 18 – 20. Kosketushealing ja selvänäköiset minilukemukset 10€, muuten ilta on vapaaehtoisella maksulla.

Naishealing -illat

Naishealing-illat kaikille henkisyydestä kiinnostuneille naisille! Ilta alkaa lyhyellä alustuksella/luennolla, jossa tarkastellaan naiseutta henkisestä näkökulmasta. Halutessasi saat naishealingin, energiahoidon, joka auttaa omaa luovaa naisenergiaasi virtaamaan vapaammin. Illan lopuksi tehdään lyhyt ohjattu harjoitus tai meditaatio teemaan liittyen. Tilaa on myös vapaalle seurustelulle ja keskustelulle. Oviraha 10€ sisältäen hoidon ja teetarjoilun.

Seuraa sivuamme Facebookissa tai liity postituslistalle, niin saat tiedon iltojen ajankohdista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!