SELVÄNÄKÖISET LUKEMUKSET

Haluatko tietoa henkisestä tilanteestasi? Lukemus on katsaus tämänhetkiseen tilanteeseesi ja energiakenttääsi. Lukemus on sinulle, jos esimerkiksi etsit suuntaa, kaipaat muutosta, olet valintojen edessä tai jumiutuneessa tilanteessa. 75min./60€.

Lukemusvaihtoehdot:

  • Auralukemus on yleiskatsaus tämän hetken elämäntilanteeseesi
  • Naislukemus naisille – millaisia teemoja käyt läpi naiseudessasi tällä hetkellä?
  • Rahalukemus – millaisena suhteesi rahaan näyttäytyy? Virtaako energia vapaasti vai onko siinä tukoksia?
  • Suhdelukemus – suhde valitsemaasi henkilöön ja yhteiset teemat
  • Entiset elämät -lukemus – mitä vanha energia opettaa sinulle tässä hetkessä?
  • Bisneslukemus – miltä näyttää energia liittyen työ/bisnesasioihin?

Asiakkaan kokemus lukemuksesta:

“Kiitos lukemuksesta! Ensimmäinen kerta naislukemuksessa yllätti monipuolisuudellaan ja tarkkanäköisyydellään. Kokemus oli alkuhetkestä saakka rauhoittava ja mielen myrskyjä tyynnyttävä. Auttoi selkiyttämään tärkeitä asioita ja sai arkea kahlinneet ongelmat tuntumaan mitättömiltä. Voimaannuttava, valoa tuova kokemus.” Elina, 44-v.

HEALING-ENERGIAHOIDOT

ovat lempeä tapa päästää irti vanhasta energiasta ja tukoksista ja saada energiasi virtaamaan luonnollisesti kaikilla tasoilla. Hoito on aina yksilöllinen ja voidaan kohdentaa toivottuun asiaan/alueeseen. 75min./60€.

KONSULTAATIOT

Ajanvarauksella, 2h 100€.

SUOLARITUAALIT

Talojen ja asuntojen puhdistus vanhoista energioista. Suolaus puhdistaa tilat sadaksi vuodeksi.

Kysy lisää/varaa aika: valossainfo@gmail.com

Selvänäköisiä auralukemuksia, Healing-energiahoitoja ja konsultaatioita on mahdollista tehdä myös etänä puheluna tai videopuheluna.

HENKILÖKUNTA

Olen Katja Ruuskanen, kolmen lapsen äiti ja ensimmäiseltä ammatiltani musiikkipedagogi. Elämä johdatti minut vuonna 2004 henkisiin opintoihin. Koulutuksessa saamieni välineiden ja tuen avulla aloin löytää sisäistä selkeyttä ja käsitystä todellisista voimavaroistani, sekä siitä kuka todella olen roolien, rikkonaisuuden, tunteiden ja ajatusten keskellä. Valmistuin henkiseksi hoitajaksi ja opettajaksi (2006 ja 2011 Nouseva Aurinko Hki), ja olen siitä asti halunnut auttaa myös muita polullaan eteenpäin mm. tekemällä healing-energiahoitoja, selvänäköisiä lukemuksia sekä pitämällä henkisen kasvun kursseja. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse: valossainfo@gmail.com