Haluaisitko oppia lukemaan energiaa?

Selvänäköisyys ei ole vain harvojen lahja, vaan meillä kaikilla oleva luontainen kyky. Osaamme luonnostamme lukea energiaa, mutta kyky on saattanut unohtua tai emme osaa luottaa siihen ja käyttää sitä tietoisesti. Luotettava energian lukeminen on tärkeä taito, se auttaa sinua näkemään itsesi ja omat asiasi selkeämmin, kuin myös ympäristösi ja sinuun vaikuttavat asiat.

Tule mukaan noin puoli vuotta kestävään koulutukseen, jossa aktivoit luontaisen selvänäköisyytesi uudelleen! Koulutuksessa harjoitellaan lukemista tekemällä selvänäköisiä auralukemuksia ohjatusti, turvallisesti ja selkeän metodin avulla. Näin aktivoit luontaisen selvänäköisyytesi ja opit lukemaan energiaa luotettavalla tavalla.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Energian lukemisen perusteet ja selvänäköisten auralukemusten tekemistä
  • Healing – Energiahoidon peruskurssi, jolla opit tekemään energiahoidon toiselle henkilölle turvallisesti ja hoidettavan energioihin/ongelmiin samastumatta sekä energiahoitojen harjoittelua
  • Meditaatio II – Henkisen kasvun jatkokurssi, jolla syvennetään tietoa ja saat uusia voimakkaampia välineitä auttamaan sinua eteenpäin polullasi.
  • luentoja henkisistä aiheista, meditaatiota ja harjoituksia

Koulutusta on sovitusti 1 – 3 iltana viikossa ti – to opiskelijan tilanteen mukaan. Lukijakoulutukseen haetaan käymällä Meditaatio –kurssi ja varaamalla aika haastatteluun.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä!