Selvänäköisissä lukemuksissa luetaan tietoa energiakentästäsi. Emme ennusta, vaan saat siinä tietoa tämän hetken tilanteestasi, mm. millaisia teemoja on käsiteltävänä tällä hetkellä. Lukemus tuo tärkeitä asioita tietoisuuteen syvemmiltä tasoilta ja antaa selkeyttä, tukea ja vahvistusta päätöksiin ja omalla polulla etenemiseen.

Lukemusten kesto on 75 min., hinta 60€. Lukemuksissa tulee paljon tietoa ja saat niistä lyhyen kirjallisen yhteenvedon mukaasi muistisi tueksi. Lukemus on henkilökohtainen ja siihen varataan aika. Lukijoita tekemässä sinulle lukemusta on yleensä useampi, 1 – 3.

AURALUKEMUS on yleiskatsaus tämän hetken tilanteeseesi. Suosittelemme sitä yleensä ensimmäiseksi lukemukseksi. Auralukemuksen lopuksi on mahdollista saada lyhyt Healing-energiahoito.

TEEMALUKEMUKSET:

NAISLUKEMUKSESSA tietoa luetaan naiseuden näkökulmasta, millaisia teemoja käyt läpi naisena juuri nyt. Naislukemus antaa tukea naiseuteesi ja lukemuksen lopuksi saat halutessasi lyhyen Naishealing-energiahoidon, jossa naisenergiaasi, omaa luovaa voimaasi autetaan virtaamaan vapaasti.

RAHALUKEMUS Millainen suhde sinulla on rahaan? Rahalukemus auttaa tiedostamaan alitajuisiakin ohjelmointeja rahaan liittyen ja avaamaan vastaanottavuutta vauraudelle.

SUHDELUKEMUS Haluatko tietoa jostain ihmissuhteestasi? Suhdelukemuksessa katsotaan sinun ja valitsemasi henkilön suhdetta energiatasolla sekä yhteisiä opetuksianne.

ENTISET ELÄMÄT -LUKEMUS Lukemuksessa katsotaan, miten vanha energia vaikuttaa tähän hetkeen ja mitä se on opettamassa sinulle.

BISNESLUKEMUS Tietoa työelämän ja bisneksen näkökulmasta auttamaan tätä elämän osa-aluetta virtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kesiviikko- ja torstai-iltaisin:

Auralukemus puoleen hintaan 30€ (norm. 60€)

Teemalukemus 45€ (norm. 60€)

Auralukemus + teemalukemus yht. 60€ (norm. 120€)

Aikoja on rajoitetusti, n. 4/kk. Kahden lukemuksen tarjouspaketin voi ottaa myös ystävän tai puolison kanssa kimpassa ja tulla lukemuksiin samana tai eri iltoina. Varaa aika lukemukseen: valossainfo@gmail.com