Kaipaatko uudistumista? Kurssilla saat tiedon ja hyvin toimivat välineet, joiden avulla pääset polullasi eteenpäin. Opettelemme helppoja mutta tehokkaita mielikuvatekniikoita, joilla voit muuttaa elämäsi vastaamaan todellisia toiveitasi ja tarpeitasi.

Mitä toivot elämältäsi? Tai tiedätkö, miksi ylipäätään olet täällä? Meditaatio on tie ja väline sen selvittämiseen, oman sisäisen äänesi kuulemiseen. Sisimmässäsi sinulla on vastaukset kaikkeen, mutta niitä voi olla vaikea kuulla opittujen ja ulkopuolelta tulevien odotusten ristipaineessa. Kurssilla opit poistamaan vieraita vaikutteita, jotta voit kuulla sisintäsi paremmin.
Samalla saat meditaation ja jatkuvan uudistumisen luonnolliseksi osaksi elämääsi.

Kurssilla opit mm.
– tulemaan enemmän läsnäolevaksi
– rauhoittamaan oman tilasi
– tiedostamaan energiakenttäsi ja mitä siellä tapahtuu
– erottamaan omat energiat toisten energioista
– vahvistamaan omia terveitä rajojasi
– puhdistautumaan vanhasta ja saamaan tilalle uutta elinvoimaa
– luomaan lisää virtaavuutta ja iloa elämääsi

Kurssin työkalut ovat voimakkaita, ja ne saavat väistämättä aikaan muutoksen, kun käytät niitä. Niiden avulla voit vapautua kaikesta, mikä ei enää palvele sinua, niin tunne- ja ajatustason asioista, menneistä tapahtumista kuin jumiutuneista tilanteistakin ja luoda tilalle uutta tarvitsemaasi.

Kurssin välineet ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta tai henkisestä työskentelystä. Emme harjoita mystiikkaa, vaan lähestymistapamme on selkeä ja käytännönläheinen. Voit siirtää kaiken oppimasi suoraan jokapäiväiseen elämääsi, ja alkaa saman tien muuttaa elämääsi toivomaasi ja tarvitsemaasi suuntaan. Lähde mukaan mielenkiintoiselle matkalle, jolla tulet oppimaan paljon uutta itsestäsi ja löytämään oman todellisen potentiaalisi. Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää: valossainfo@gmail.com

Meditaatio I – Henkisen muutoksen välineet