Olisiko nyt aika ottaa oma elämä haltuun, ettei se liu’u ohi niin, että tärkeät asiat ja unelmat jäävät toteuttamatta? Elämä on ainutkertaista ja arvokasta, ja jokainen hetki täällä on lahja. Haluaisitko olla onnellinen ja oikeasti nauttia tästä “matkasta”?

Mitä toivot elämältäsi? Tai tiedätkö, miksi ylipäätään olet täällä? Meditaatio on tie ja väline sen selvittämiseen, oman sisäisen äänesi kuulemiseen. Sisimmässäsi sinulla on vastaukset kaikkeen, mutta niitä voi olla vaikea kuulla opittujen ja ulkopuolelta tulevien odotusten ristipaineessa. Kurssilla opit poistamaan vieraita vaikutteita, jotta voit kuulla sisintäsi paremmin.
Samalla saat meditaation ja jatkuvan uudistumisen luonnolliseksi osaksi elämääsi.

Kurssilla saat tiedon ja hyvin toimivat välineet, joiden avulla saat poistettua esteitä sinun ja todellisten toiveidesi ja tarpeidesi väliltä. Opettelemme helppoja mutta tehokkaita mielikuvatekniikoita, joilla voit muuttaa elämäsi.

Kurssilla opit mm.
– tulemaan enemmän läsnäolevaksi
– rauhoittamaan oman tilasi
– tiedostamaan energiakenttäsi ja mitä siellä tapahtuu
– erottamaan omat energiat toisten energioista
– vahvistamaan omia terveitä rajojasi
– puhdistamaan vanhaa ja tarpeetonta
– poistamaan sisäisiä esteitä
– löytämään elinvoimasi takaisin
– löytämään virtaavuutta sekä ilon ja innostuksen elämääsi

Kurssin työkalut ovat voimakkaita, ja ne saavat väistämättä aikaan muutoksen, kun käytät niitä. Niiden avulla voit vapautua kaikesta, mikä ei enää palvele sinua, niin tunne- ja ajatustason asioista, menneistä tapahtumista kuin jumiutuneista tilanteistakin ja luoda tilalle sitä, mitä todella sisimmässäsi kaipaat ja toivot.

Kurssin välineet ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta tai henkisestä työskentelystä. Emme harjoita mystiikkaa, vaan lähestymistapamme on selkeä ja käytännönläheinen. Voit siirtää kaiken oppimasi suoraan jokapäiväiseen elämääsi, ja alkaa saman tien muuttaa elämääsi toivomaasi ja tarvitsemaasi suuntaan. Lähde mukaan mielenkiintoiselle matkalle, jolla tulet oppimaan paljon uutta itsestäsi ja löytämään oman todellisen potentiaalisi. Lämpimästi tervetuloa kurssille! Kurssin kesto 10 tuntia, hinta 145€ sisältäen pitkän Selvänäköisen auralukemuksen, arvo 30€.

Ilmoittaudu mukaan täältä. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ilmoittaudu sähköpostilla: valossainfo@gmail.com. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Meditaatio I – Henkisen muutoksen välineet