Elämme  jatkuvassa muutoksen virrassa, ja osuvasti onkin sanottu, että muutos on oikeastaan ainoa pysyvä asia. Elämä itsessään edustaa jatkuvaa muutosta ja kasvua. Näinä aikoina muutos tuntuu vain entisestään kiihtyvän ja asettavan meille kaikille kasvuhaasteita pysyäksemme kyydissä mukana.

Mielemme kuitenkin takertuu ‘mielellään’ vanhaan, tuttuun ja turvalliseen, ja toisinaan muutumme vasta kun on pakko – eli silloin kun kärsimys kasvaa riittävän suureksi. Syvällä sisimmässämme kuitenkin tiedämme, että jatkuva uudistuminen on elinehto sille että voimme hyvin.

Haluaisitko oppia poistamaan esteet muutoksen tieltä ja surffaamaan sen aallonharjalla? Turhan taistelemisen sijaan muutos voi olla kevyt, iloinen ja leikkisä prosessi. Konkreettiset työkalut tähän omalla polulla etenemiseen saat Meditaatio I Muutoksen välineet -kurssilta.

Meditaatio I -kurssi sisältää yksinkertaiset, monipuoliset ja toimivat tekniikat, joiden avulla voit ottaa oman energiasi ja sitä kautta elämäsi tietoisemmin haltuun sekä luomaan siitä itsesi näköistä. Kurssin tekniikat muodostavat käytännöllisen työkalupakin, joiden avulla meditatiiviseen tilaan pääseminen helpottuu ja asioiden käsittely nopeutuu. Meditaatioharjoituksen lisäksi tekniikat auttavat myös hyvin arkisissa tilanteissa keskellä tavallista elämää.

Kurssilla opiskellaan:
– henkisen työskentelyn perusteet
– turvallinen maadoitustekniikka mikä lisää läsnäoloa ja rauhoittumista
– oman tilan tiedostaminen, hallinta, puhdistus ja suojaaminen
– vanhan ja vieraan energian poistaminen
– chakrat eli energiakeskukset
– energian virrattaminen ja tukosten puhdistaminen
– oman energian palauttaminen itselle ja syvemmän yhteyden luominen omaan todelliseen Itseen

Kurssin kesto 10h, hinta 145€..

Ilmoittaudu mukaan tästä. Jos haluat maksaa kurssin osissa, ilmoittautuminen sähköpostilla.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Meditaatio I – Muutoksen välineet